Najpoznatiji brendovi prevosivih krevetaca za bebe

Najpoznatiji brendovi prenosivih krevetaca za bebe

Početna  >  Blog  >  Kreveci  >  Najpoznatiji brendovi prenosivih krevetaca za bebe

Prenosivi krevetac za bebe je kompaktan i omogućava roditeljima da svojoj bebi obezbede siguran i udoban prostor za spavanje. Ovi kreveci su idealni za putovanja, boravak kod rođaka ili prijatelja, vikend izlete ili bilo koju situaciju gde je potrebno obezbediti siguran prostor za bebu.

Postoji nekoliko poznatih brendova koji proizvode visokokvalitetne prenosive krevece za bebe. Ovi brendovi su prepoznati zbog svoje sigurnosti, udobnosti i praktičnosti. Evo nekoliko od njih:

ASALVO

Asalvo je brend dečije opreme i proizvoda za bebe koji potiče iz Španije. Osnovan je sa ciljem da pruži visokokvalitetne i funkcionalne proizvode roditeljima širom sveta.

Asalvo prenosivi krevetac u oker boji

Asalvo je brend koji se ističe raznovrsnim i modernim dizajnom prenosivih krevetaca za bebe. Njihovi proizvodi kombinuju stil i funkcionalnost, pružajući udobnost i sigurnost za malu decu. Osnovan sa ciljem da pruži roditeljima pouzdanu, opremu za njihove najmlađe, Asalvo je postao prepoznatljivo ime u industriji bebi proizvoda.

BABY BJORN

BabyBjörn je švedski brend koji je sinonim za ergonomsku i praktičnu dečiju opremu. Njihovi prenosivi kreveci za bebe su jednostavni za postavljanje, lagani za nošenje i pružaju bezbedno i udobno mesto za spavanje. BabyBjörn se ističe jednostavnošću dizajna i visokim kvalitetom materijala.

BABY BJORN prenosivi krevetac za bebe

Njihova proizvodnja se vrši uz pažljiv odabir materijala koji su sigurni za bebe i okolinu, što čini ovaj brend popularnim izborom među roditeljima koji traže pouzdanu i kvalitetnu opremu za svoje najmlađe članove porodice.

BBO

BBO prenosivi krevetac za bebe u rozoj boji

BBO je brend poznat po kvalitetnim i izdržljivim prenosivim krevecima za bebe. Njihovi proizvodi su često dizajnirani sa dodatnim funkcijama za lakše pomeranje i postavljanje na željeno mesto. BBO se fokusira na sigurnost i udobnost beba tokom putovanja i boravka van kuće.

CAM

CAM je italijanski brend koji se bavi proizvodnjom dečije opreme, uključujući i prenosive krevece za bebe. Njihovi proizvodi su poznati po visokom standardu sigurnosti i udobnosti. CAM kreveci često imaju sofisticiran dizajn i praktične karakteristike koje olakšavaju roditeljima brigu o svojim bebama.

Cam prenosivi krevetac za bebe u teget boji sa podlogom za presvlačenje

CANGAROO

Cangaroo je brend koji pravi raznovrsne proizvode za decu, uključujući i prenosive krevece. Njihovi proizvodi su pristupačni, ali ne žrtvuju kvalitet i sigurnost. Cangaroo kreveci su jednostavni za korišćenje i često dolaze sa dodatnim funkcijama kao što su igračke i muzika za zabavu beba.

Cangaroo prenosivi krevetac za bebe sa visećim igračkama i zelenim detaljima

Brend Cangaroo često unosi inovativne karakteristike u svoje proizvode kako bi olakšao svakodnevni život roditeljima.

CHIPOLINO

Chipolino je brend dečije opreme koji potiče iz Bugarske. Osnovan je i razvijan u toj zemlji, a zatim je proširio svoje prisustvo na međunarodnom tržištu. Postao je poznat i priznat širom sveta zbog svojih visokokvalitetnih proizvoda za bebe i decu, kao i zbog svoje posvećenosti sigurnosti, udobnosti i inovacijama.

Chipolino prenosivi krevetac za bebe sa visećim igračkama i podlogom za presvlačenje u crnoj boji

Chipolino prenosivi kreveci su deo širokog asortimana ove kompanije. Često su dizajnirani tako da privuku pažnju najmlađih ali pre svega se trude da obezbede sigurnost i udobnost.  Dolaze s dodatnim funkcijama kao što su menjači za pelene, točkići, mreže protiv komaraca ili džepovi za odlaganje stvari.

 

Svi ovi brendovi imaju zajednički cilj - pružiti roditeljima sigurne, praktične i udobne opcije za smeštaj svojih beba dok su u pokretu. Pre odabira bilo kog prenosivog krevetića, važno je pažljivo razmotriti specifične potrebe vaše porodice, kao i sigurnost i udobnost koje svaki brend pruža.

Nazad na ostale tekstove