7 koraka za sastavljanje prenosivih krevetaca za bebe

7 koraka za sastavljanje prenosivih krevetaca za bebe

Početna  >  Blog  >  Kreveci  >  7 koraka za sastavljanje prenosivih krevetaca za bebe 

Prenosivi krevetac je praktično rešenje koje vam omogućava da bebu udobno smestite na spavanje gde god da se nalazite. On je jedan od najvažnijih predmeta koji će vam pomoći u održavanju rutine spavanja vaše bebe. U nastavku je korak po korak vodič, u kome ćete naučiti kako da sastavite prenosivi krevetac za bebe  brzo i jednostavno.

Korak 1: Pripremite sve delove kreveca

Tata kleči i naslonio se na prenosivi krevetac i gleda bebu koja je u njemu

Pre nego što počnete sa sastavljanjem, proverite da li imate sve delove kreveca. Otvorite pakovanje i rasporedite delove po podu ili ravnoj površini. Uverite se da su svi delovi u dobrom stanju i da nema oštećenja.

Korak 2: Postavite osnovnu strukturu

Počnite postavljanje tako što ćete proširiti osnovnu strukturu kreveca na pod ili bilo koju drugu ravnu površinu. Većina prenosivih krevetaca ima sklopive nogare koje se jednostavno rasklope i zaključaju.

Korak 3: Postavite dno kreveca

Nakon što postavite osnovnu strukturu, postavite dno krevetca. Dno kreveca obično dolazi u obliku čvrstog, pravougaonog panela koji se postavlja na unutrašnju stranu krevetca. Pobrinite se da je dno čvrsto i ravnomerno postavljeno.

Beba u prugastoj pidžami spava na stomaku

Korak 4: Postavite bočne strane

Sada je vreme da postavite bočne strane krevetca. Ove strane su obično napravljene od čvrstog materijala i dolaze sa sigurnosnim mehanizmima koji osiguravaju stabilnost. Postavite svaku bočnu stranu na odgovarajuće mesto i proverite da li se sigurnosni mehanizmi pravilno zaključavaju.

Korak 5: Postavite dušek

Većina prenosivih krevetaca dolazi sa tankim dušekom koji se postavlja na dno kreveca. Proverite dimenzije dušeka i prilagodite ga tako da pokriva celu površinu kreveca. Dušek za prenosivi krevetac je važan za udobnost vaše bebe tokom spavanja.

Dušek za prenosivi krevetac iz tri dela

Korak 6: Proverite sigurnost

Pre nego što stavite bebu u krevetac, pažljivo proverite sve spojeve, brave i sigurnosne mehanizme. Uverite se da su svi delovi kreveca pravilno postavljeni i sigurno zaključani. Ovo je ključno za sigurnost vaše bebe tokom spavanja.

Korak 7: Dekorišite i personalizujte

Odlučite se za boje i temu koja će odražavati vaš stil i stvoriti mirnu atmosferu za bebu. Postavite mekane jastuke ili jastučiće duž jednog kraja kreveca. Ovi jastuci ne samo da dodaju udobnost, već i doprinose dekoru. Takođe, možete dodati nekoliko mekanih plišanih igračaka koje će vaša beba voleti da gleda i drži.

 Prenosivi krevetac za bebe u rozoj boji sa visećim igračkama i podlogom za presvlačenje

Čestitamo, sada ste uspešno sastavili prenosivi krevetac za vašu bebu! Ne zaboravite da pratite uputstva proizvođača i da proverite sve sigurnosne mehanizme pre nego što beba legne da spava. Sada možete uživati u mirnom snu vaše bebe, bilo da ste kod kuće ili na putovanju.

Nazad na ostale tekstove