KOLEVKE za bebe: Najpopularniji modeli

KOLEVKE za bebe: Najpopularniji modeli

Početna  >  Blog  >  Kolevke  >  KOLEVKE za bebe: Najpopularniji modeli

Kolevka je jedan od najvažnijih predmeta koje roditelji nabavljaju pre dolaska bebe. To je sigurno mesto gde će beba provoditi mnogo vremena, spavati i osećati se udobno. Kako bismo vam pomogli u odabiru najbolje kolevke za vašu bebu, istražili smo nekoliko popularnih modela koji su trenutno dostupni na tržištu.

CAM - Cullami modeli

Žena leži na krevetu i gleda u bebu u kolevci

Cam - Cullami je kolevka koja kombinuje sigurnost, funkcionalnost i moderan dizajn. Izrađena je od kvalitetnih materijala i ima čvrstu konstrukciju koja pruža stabilnost. Ova kolevka ima nekoliko visinskih podešavanja, što omogućava prilagođavanje rasta bebe. Takođe dolazi s točkićima koji omogućavaju lako premeštanje kolevke po potrebi. Cam - Cullami je izuzetno udobna i praktična kolevka za bebu.

ASALVO - Kolevka za bebe

Asalvo kolevka za bebe je jednostavan model koji je dostupan u različitim bojama. Ova kolevka je kompaktna i lako se montira, što je čini pogodnom za roditelje koji putuju ili imaju ograničen prostor u kući. Iako je jednostavnog dizajna, Asalvo kolevka pruža udobnost i sigurnost za bebu tokom spavanja.

BABY BJORN - Cradle Mesh

Baby Bjorn kolevka za bebe

Baby Bjorn - Cradle Mesh je kolevka koja se ističe svojim prozračnim mrežastim dizajnom. Ova kolevka omogućava dobru cirkulaciju vazduha, što je posebno korisno tokom toplih letnjih meseci. Takođe dolazi s mehanizmom ljuljanja koji umiruje bebu i olakšava uspavljivanje. Baby Bjorn - Cradle Mesh je jednostavna za korišćenje i lako se održava.

4MOMS - Mamaroo

 

4Moms - Mamaroo je inovativna kolevka koja nudi mnogo više od klasične kolevke. Ovaj model koristi naprednu tehnologiju ljuljanja koja simulira prirodne pokrete roditelja. Takođe ima ugrađene zvučnike s opcijom reprodukcije umirujuće muzike i zvukova. 4Moms - Mamaroo je visokokvalitetna kolevka, produkt 21. veka koja pruža bebi dodatnu udobnost i zabavu a vama upotpunosti olakšava svakodnevan život!

BEBI SNOVI - Nani

Kolevka za bebe Nani

Bebi Snovi - Nani je jedini drveni model kolevke u našoj selekciji. Ova kolevka se ističe svojim šarmantnim dizajnom i kvalitetom izrade. 

Drvo je materijal koji oduvek asocira na tradiciju i prirodnu lepotu. Kolevka Bebi Snovi - Nanije pažljivo dizajnirana kako bi pružila bebi udobnost i sigurnost. Drvena konstrukcija pruža čvrstinu i stabilnost, dok unutrašnjost kolevke pruža mekan i udoban prostor za bebin san.

Ukoliko ste fan drveta, ovaj model je definitivno idealan za vas!

CHICCO - Next 2 me Forever

Chicco Next 2 Me Kolevka za bebe

Chicco - Next 2 me Forever je kolevka koja se ističe svojom funkcionalnošću i prilagodljivošću. Ova kolevka se može podesiti tako da bude spojena uz roditeljski krevet, omogućavajući jednostavan pristup bebi tokom noći. Mrežica sa svih strana kolevke omogućava normalan protok vazduha.

Takođe ima nagib koji pomaže bebama s problemima s varenjem ili refluksom. 

Nogare mogu da se skinu i on automatski postaje krevetac za igranje i spavanje!

Devojčica se igra u kolevci

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu.

CHIPOLINO - Sweet Dreams

Kolevka za bebe Sweet Dreams Chipolino

Chipolino - Sweet Dreams je kolevka koja pruža udobnost i sigurnost za bebu. Ovaj model ima mehanizam ljuljanja koji umiruje bebu i pomaže joj da lakše zaspi. Kolevka je opremljena i točkićima, što olakšava premeštanje iz jedne prostorije u drugu. Chipolino - Sweet Dreams je pristupačan model kolevke koji će zadovoljiti potrebe roditelja koji traže pristupačno i jeftinije rešenje.

Šta je važno?

Kada birate kolevku za svoju bebu, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Sigurnost je najvažnija, pa se uverite da kolevka ima stabilnu konstrukciju, čvrstoću i da zadovoljava sve sigurnosne standarde. Takođe razmislite o funkcionalnostima koje vam odgovaraju, poput podešavanja visine ili mehanizma ljuljanja.

Takođe je dobro razmotriti materijale od kojih je izrađena. Visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i udobnost za vašu bebu. Obratite pažnju na to da li su materijali kojima je kolevka obložena lako perivi i održavaju se. Ukoliko vas zanima više o ovoj temi, možete o tome pročitati u našem blogu Kako odabrati pravu KOLEVKU za bebe? Saveti i smernice

 

Nadamo se da vam je ovaj blog post pružio korisne informacije o popularnim modelima kolevki za bebe. Uz pažljiv odabir, pružićete svom detetu sigurno i udobno mesto za odmor i san.

Sada je vreme da započnete potragu i pronađete savršenu kolevku za vašu bebu.

Srećno!

Nazad na ostale tekstove