Baby bjorn blog post

Baby Bjorn: Bliss, Balance Soft, 3D jersey, Mesh... Koja je razlika?

Odabir prave opreme za bebu je ključan zadatak za roditelje, a Baby Bjorn je brend poznat po izuzetnom kvalitetu i promišljenim dizajnima. Sa raznim modelima poput Bliss i Balance Soft, uz različite materijale kao što su Mesh, Pamuk/Džersej, 3D Džersej i Pamuk, možda se pitate: "Koja Baby Bjorn njihalica je najbolja za mog malog zlatnog sokola?" U ovom tekstu, pomoći ćemo vam da se snađete među opcijama i pronađete idealno rešenje za vaše dragoceno čedo.

Osnovni modeli: Bliss i Balance Soft

Baby Bjorn nudi dva popularna modela njihalica: Bliss i Balance Soft. Razumevanje razlika između ovih modela pomoći će vam da donesete pravu odluku pri izboru bouncera.

Prava istina je ipak sledeća. NEMA RAZLIKE. Tj, naravno da ima, ali te razlike neće ni malo uticati na razvoj Vašeg deteta niti na kvalitet njihalice. Balance Soft i Bliss se razlikuju isključivo u dizajnu i boji. 

5 Baby Bjorn Bouncera

Ukoliko preferirati jednobojne i elegantne njihalice, onda će Bliss biti pravi izbor za vas. Ako pak volite kombinaciju boja i materijala, proverite Balance Soft modele. 

Ono na šta bi u stvari najviše trebali da obratite pažnju prilikom kupovine je materijal. 

Izbor pravog materijala

Izbor materijala za vašu Baby Bjorn njihalicu može značajno uticati na udobnost vaše bebe i vaše ukupno iskustvo. Evo brzog pregleda dostupnih materijala:

 1. Mesh (Mreža): Materijal Mesh nudi izvanrednu prozračnost, što ga čini idealnim za toplije klime ili kada vaša beba brzo postane vruća. Omogućava cirkulaciju vazduha, čime se obezbeđuje da vaša beba ostane rashlađena tokom igre ili ljuljanja. Od svih materijala, ubedljivo se najbrže suši.

  Baby Bjorn njihalica Mesh

 2. 3D Jersey: Ukratko, ovo je naš najmekši i najudobniji materijal koji poseduje rastegljivu tkaninu koja nežno grli vašu bebu. Sastoji se o tri sloja materijala koji daju nosiljci stabilnost i omogućavaju joj da diše i oslobađa višak toplote. 3D Jersey se sastoji od 80% poliestera, 16% pamuka i 4% elastina.

  Baby Bjorn 3D Jersey njihalica

 3. Cotton (pamuk): Cotton je klasičan izbor poznat po izdržljivosti i udobnosti. Ovo je svestran materijal pogodan za različite klime i sva godišnja doba. Dobro je poznato da pamuk kao materijal jako dobro "diše" ali i da ima sposobnost upijanja vlage, što će za Vašu bebu biti odlično jer će njihalica lako upijati znoj tokom vrelih dana.
  On se sastoji od mešavine 60% pamuka i 40% poliestera.

  Baby Bjorn njihalica za bebe Cotton

 4. Cotton/Jersey: Želite udoban i prirodan osećaj pamuka, ali sa malo više rastezanja? Ova mešavina je odlična kombinacija. Cela njihalica se rasteže i tako pruža udobnost dok je deo na kojem beba leži od pamuka.

  Baby Bjorn Cotton Jersey njihalica za bebe

 5. DODATNO: Ukoliko vidite model Classic ili Petal Quilt i ako se pitate od kog je materijala napravljen, u pitanju je pamuk. Oni su posebni najnoviji modeli sa modernim dizajnom i šarama od pamuka.
  Baby Bjorn njihalica za bebe Quilt

Koju da uzmem na kraju?

Prilikom odabira najbolje Baby Bjorn njihalice za vašu bebu, razmotrite faktore kao što su uzrast bebe, faza razvoja, klima i lične preference. Nije sve u materijali i u dizajnu. Više o tome možete pročitati u našem tekstu Kako odabrati Baby Bjorn Bouncer za vaše dete?

Uglavnom, za koji god model da se odlučite, sigurni smo da će Vaša beba uživati u njenim ljuljanima. Baby Bjorn predstavlja jedan od najboljih brendova u svetu, a takav status su zaslužili isključivo svojim kvalitetom.

Srećno pri odabiru! :)

Nazad na ostale tekstove